2018. nov 17.

Virtuális asszisztens: aki megszervezi a teljes napod

írta: acsakiattila
Virtuális asszisztens: aki megszervezi a teljes napod

Nagyon sokat beszélünk a mesterséges intelligenciáról, és arról, hogyan tudja ez a technológia megkönnyíteni az életünket a munkákban az orvostudományban vagy bármilyen más hétköznapi szituációban. Abba viszont már belegondoltál, hogy mikor érünk el oda hogy mindenkinek lesz egy virtuális asszisztense, aki lényegében megszervezi a teljes napját vagy életét? Mit gondolsz, hogy mikor fog ez bekövetkezni? 5-10 év múlva? Adok egy kis időt, hogy elgondolkodj a válaszon.

A fenti válasz lehetőségek közül egyik sem jó. 

Valószínű, hogy még nem hallottál a Google AI robotjáról. Szeretném neked most megmutatni ezt a videót:

Azt gondolom, hogy a fentebb leírt vízió már most működik, és elérhető más országokban. Bár a Google megoldása alapvetően vállalkozások életét szeretné megkönnyíteni, hogy az egyszerűbb ügyfélmegkereséseket robotok fogják kezelni. Elgondolkodtató ez a téma, ugyanakkor számomra nagyon izgalmas az, hogy a mesterséges intelligencia mennyire megkönnyíti az emberek életét már a jelenben is. Te mit gondolsz róla?

Szólj hozzá

google jövő munka hálózat magyarország döntés robot forradalom fejlesztés fejlődés technológia dolgok group robotok digitalizáció digitalizálás digitális világ automatizáció Magyarország digitálisgonolkodás digitálisvilág digitalizált világ digitális megoldások googlerobot döntésfolyamat digitális gondolkodás digitális tudás