2018. aug 11.

Digitális területen erősít a Skoda

írta: acsakiattila
Digitális területen erősít a Skoda

Big Data és mesterséges intelligencia területen erősít a gyártó. A stratégiai döntésnek köszönhetően a Skoda hozzáfér majd a legújabb technológiákhoz. 

article_779_contents_8189_capital_big.jpg

A Skoda Auto jelentette be pár hete, hogy résztulajdonosa lesz egy izraeli startupnak, amit 2010-ben alapítottak. A cég különböző fejlesztéseit már számtalan okostelefonos alkalmazásba integrálták. A Skoda szerint a startuptól szerzett megoldásoknak köszönhetően jobban megérthetik az ügyfelek igényeit, ezáltal pedig olyan fejlesztéseket végezhetnek, amelyek a valós felhasználói igényekre épül. 

pxwb.gif

A célja tehát a gyártómnak, hogy kiépítse a digitális mobilitási szolgáltatásait, ebben fogja támogatni majd a startup, akik különböző szenzorok segítségével az okostelefonon emelzik ki a felhasználók viselkedéseit, és a mesterséges intelligencia bevonásával pedig megpróbálják meghatározni a jövőbeli mozgásprofilokat. A cég által elkészített program segítségével például egy intelligens parkolási opciót lehet kínálni az autóban. 

Az együttműködés középpontjában még a Big Data, kiberbiztonság, szenzorok, hálózatba kapcsolt autók, az elektromobilitás és az infotainment áll.

Csatlakozz a Facebook csoportunkhoz is, ahol további technológiai újdonságokat találhatsz meg. 

Szólj hozzá

usa autók döntés világ forradalom mi digitális adat elemzés fejlődés technológia fejlesztők mesterséges dolgok mesterséges intelligencia app alkalmazások parkolók 2018 applikáció digitális világ automatizáció 5g Amerika USA Mi MI 5G önvezető autók jövő munkahelye önvezetőautók digitálisgonolkodás digitálisvilág digitalizált világ digitális megoldások dolgokinternete digitális gondolkodás digitális készségek digitális tudás gondolkádás