2018. júl 08.

Chatbot a Balaton Sound-on

írta: acsakiattila
Chatbot a Balaton Sound-on

Közel 160 ezer embert várnak a szervezők a Balaton Soundra idén. Hazánk legnagyobb fesztiválja ebben az évben egy új kampányt indított, ez a Safety First. Ez egy olyan kezdeményezés ami a tudatos és biztonságos fesztiválozásra hívja fel a figyelmet, megoldást nyújtva a különböző szórakozóhelyeken, fesztiválon felmerülő problémákra. Az edukáció, és a digitális, azonnali segítséget nyújtó chatbot mellett a kampány része egy vadonatúj önkéntes program, mely először a Balaton Soundon jelenik meg.

/hu/cache/media/2018/07/chatbot.jpg

A fesztivál szervezői felismerték a digitalizációban rejlő lehetőségeket tehát, és egy chatbotot készítettek a fesztiválra. A bot tud mindent, ami a fesztiválon szükséges lehet: programok és azok helyszínei, de ami a legfontosabb, hogy ha bajban vagy esetleg mást látsz bajban a bot segítségével azonnal segítséget hívhatsz.

Az ötlet és a kivitelezés is hibátlan. Gratulálok a Balaton Sound csapatának. 

forrás: BalatonSound

Szólj hozzá

balaton üzlet messenger magyarország robot facebook online fejlesztés fejlődés technológia vállalkozás sound robotok növekedés digitalizáció platform digitalizálás balatonsound 2018 digitális világ Magyarország chatbot digitálisgonolkodás chatbotok